Engineering a carbon-neutral future

Onze missie en visie voor de wereld van morgen.

Tractebel is vandaag meer dan ooit je ideale engineeringpartner voor het ontwerpen en uitvoeren van duurzame, rendabele en betrouwbare projecten waar ook ter wereld.

Kernfeiten

  • De wereld is in verandering en toegang tot energie is belangrijker dan ooit
  • Waarde toevoegen aan elke stap van een project is voor ons een must
  • Meer dan 150 jaar ervaring en kantoren over de hele wereld

“Samen met onze klanten willen we de wereld van morgen helpen vormgeven. Dat doen we door engineering- en consultancydiensten van topniveau aan te bieden voor zowel energie-, water- als infrastructuurprojecten. We willen ook een actieve rol spelen in de wereld waarin we leven door oplossingen te bedenken die de klimaatverandering tegengaan en door ervoor te zorgen dat iedereen toegang krijgt tot elektriciteit.”

Philippe Van Troeye
Chief Executive Officer

De blik gericht op de toekomst 

Als specialist in de energietransitie levert Tractebel een breed scala aan diensten voor de volledige levenscyclus van projecten. Als een van ‘s werelds grootste engineering- en consultancybedrijven en met meer dan 150 jaar ervaring kunnen we onze klanten multidisciplinaire oplossingen aanreiken in energie, water en infrastructuur. Dankzij onze ruime vakkennis en ervaring in Europa, Afrika, Azië, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika brengen we met ons ontwerp, advies, engineering en projectmanagement zelfs de grootste uitdagingen van onze klanten tot een goed einde, waar ook ter wereld.

Onze bedrijfsbrochure

Beschikbaar alleen in het Engels

Onze diensten

Tractebel brengt toegevoegde waarde tijdens de volledige levenscyclus van een project:

Onze organisatie

Dankzij ons wereldwijde netwerk en onze internationale scope kunnen we steevast het beste team samenstellen, een integrale projectaanpak aanbieden en multidisciplinaire oplossingen voorstellen, waar je bedrijf of project zich ook bevindt.