Engineering a carbon-neutral future

Onze missie en visie voor de wereld van morgen.

Tractebel is vandaag meer dan ooit je ideale engineeringpartner voor het ontwerpen en uitvoeren van duurzame, rendabele en betrouwbare projecten waar ook ter wereld.

Kernfeiten

  • De wereld is in verandering en toegang tot energie is belangrijker dan ooit
  • Waarde toevoegen aan elke stap van een project is voor ons een must
  • Meer dan 150 jaar ervaring en kantoren over de hele wereld

“Samen met onze klanten willen we de wereld van morgen helpen vormgeven. Dat doen we door engineering- en consultancydiensten van topniveau aan te bieden voor zowel energie-, water- als infrastructuur- als nuclearprojecten. We willen ook een actieve rol spelen in de wereld waarin we leven door oplossingen te bedenken die de klimaatverandering tegengaan en door ervoor te zorgen dat iedereen toegang krijgt tot elektriciteit.”

Philippe Van Troeye
Chief Executive Officer

Wij zijn een wereldwijde community van vindingrijke experts die aan een koolstofneutrale toekomst bouwt 

Tractebel is een wereldwijd actief ingenieursbureau dat baanbrekende oplossingen aanreikt voor een koolstofneutrale toekomst. Inzichten opgedaan tijdens onze meer dan 150 jaar ervaring in Energie-, Water-, Infrastructuur- en Nucleaire projecten gecombineerd met lokale expertise stellen ons in staat om complexe toekomstgerichte projecten aan te pakken. 

Door strategie, ontwerp, engineering en projectmanagement in harmonie met elkaar te verenigen, helpt onze community van vindingrijke experts bedrijven en overheden om op een positieve manier bij te dragen tot een duurzame wereld, waarin mens, planeet en winst samen floreren. 

Met vestigingen in Europa, Afrika, Azië, het Midden-Oosten en LatijnsAmerika boekte ons bedrijf in 2021 een omzet van 579 miljoen euro. Tractebel maakt deel uit van de ENGIE Groep, een wereldwijde referentie in koolstofarme energie en diensten.

Onze bedrijfsbrochure

Beschikbaar alleen in het Engels

Onze diensten

We bieden u een waardevoorstel van a tot z aan dat strategie, ontwerp, engineering en projectbeheer combineert. 

Onze organisatie