Tractebel opnieuw gecertificeerd volgens de ISO 37001:2016 norm

09 Jun 2022

Het Anti-Bribery Management Systeem van Tractebel is voor nog eens drie jaar gehercertificeerd volgens de ISO 37001:2016 norm, onder de National Accreditation Board van het American National Standards Institute (ANSI).

Speeki Europe, een toonaangevende internationale verstrekker van ESG- en compliance-certificeringen, heeft Tractebel gehercertificeerd volgens de hoogste compliance-normen, ISO 37001:2016.

Ontworpen door experts van over de hele wereld, is de ISO 37001:2016 norm voor anti-omkoping managementsystemen een internationaal erkende manier om betrokkenheid bij en implementatie van best practices en controles aan te tonen. Het biedt een evenwichtige aanpak om te voldoen aan anti-omkopingsdoelstellingen en -verplichtingen, terwijl de verwachtingen van stakeholders worden erkend en vertrouwen wordt opgebouwd.

 "Naarmate compliance en ESG-beheer complexer worden, moeten organisaties er zeker van zijn dat ze gebruikmaken van de juiste kaders en benchmarks om hun bedrijf beschermd te houden," zegt Speeki's CEO Scott Lane. "Deze hercertificering is een bewijs van de waarde van ISO-normen voor ESG- en compliancerisicomanagement, in een voortdurend evoluerende context."

"De ISO 37001:2016 hercertificering van Tractebel beklemtoont onze voortdurende toewijding aan de hoogste anticorruptienormen" zegt CEO van Tractebel Philippe Van Troeye. "Onze ethische principes zijn de fundamenten van ons bedrijf en een belangrijke drijfveer voor onze toekomstige groei. Alle medewerkers van Tractebel moeten zich ertoe verbinden deze ethische principes volledig te respecteren en op een voorbeeldige manier uit te dragen. Naleving van de ethische principes is een basisregel die geïntegreerd is in onze zakelijke activiteiten. Zaken doen met ethiek is voorwaarde nummer één."

Beide partijen zijn trots op deze prestatie, en Speeki Europe is verheugd om bij te dragen aan de voortdurende verbetering van Tractebel's anti-omkopingsinitiatieven. Zie hier het persbericht van Speeki over de hercertificering van Tractebel.

 

Gerelateerd nieuws

AH_PVT_Crop_2a

Tractebel welcomes new CEO

Tractebel announces that Anne Harvengt stepped into the role of Chief Executive Officer on May 1, 2024

Lees verder
02 May 2024
Banner_photo

Hydroelectric project in India sets two world records

The 960 MW Polavaram hydroelectric project provides hydropower, irrigation, and drinking water to five regions across India’s...

Lees verder
23 Apr 2024
Tanahu_Ceremony_at_tunnel_2

Tunnel breakthrough a key milestone in 140-MW hydropower project in Nepal

Nestled among the towering Himalayas west of Kathmandu, the Tanahu hydropower project reached a major milestone on March 31, 2024: the breakthrough of the 1.4-km...

Lees verder
19 Apr 2024
Cover_1

Listen to Engineering Angles, Tractebel’s podcast!

We caught up with Stéphanie Brine, Group Manager at Tihange nuclear power station in Belgium, to discuss her fascinating career path, her experience as a woman in...

Lees verder
02 Apr 2024