Onze aanwezigheid in Thailand

Tractebel is een van de belangrijkste ingenieursbedrijven voor energie-, water- en infrastructuurprojecten in Thailand. Dankzij ons team van meer dan 60 specialisten kunnen we engineering- en consultancydiensten van topniveau aanbieden aan al onze klanten, zowel voor de private sector als de overheid, ongeacht de locatie van hun project.

Belangrijkste feiten over deze locatie
  • 63 medewerkers
  • 14 projecten in thermische energie
  • 18 projecten in hernieuwbare energie
  • 16 projecten in hydro-elektrische energie
  • 6 gas- & LNG-projecten
Ferrant-Antoine

Antoine Ferrant
Regional Manager ThaÏland

Contactpersonen

Paitoonsurikarn-Sawat

Sawat Paitoonsurikarn
Head of Energy

Demirdache-Marc

Marc Demirdache
Head of Water

Kantoren in Thailand

ISS_5146_03973

Bangkok

142 Sukhumvit Road Bangkok Thailand Wegbeschrijving naar dit kantoor
+662 118 7200

Onze aanwezigheid in Thailand

Tractebel is al sinds de vroege jaren 1980 actief op de Thaise markt. In 2010 werd in Bangkok een volwaardige hub opgericht voor de ontwikkeling van projecten in de ASEAN-regio. Daardoor kunnen we verschillende adviesdiensten aanbieden in hydro-energie, hernieuwbare energie, thermische energie en gas & LNG voor Thailand, Vietnam, Indonesië, Myanmar, Maleisië, Singapore, Cambodja, de Filipijnen en Laos.

Tractebel heeft actief bijgedragen aan de ontwikkeling van Thailand via projecten in uiteenlopende sectoren. Denken we maar aan de baggerwerken in de haven van Laem Chabang, de waterkrachtcentrale van Nam Khek, een 700 MW thermische STEG-centrale in Bowin, het ontwerp van een ‘gasring’ rond Bangkok en nog een aantal andere recente en prestigieuze projecten die intussen volledig gerealiseerd zijn of momenteel worden uitgevoerd.

Projecten in dit land

th_wwtp_bangkok
Thailand

Bangkok Wastewater Project, Stage IV

Bangkok Wastewater Project, Stage IV
Tha_Dan_vu_d_amont_Jan_05
Thailand

Tha Dan Dam

Tha Dan Dam