Life @ Tractebel

Klaar voor een nieuwe carrièrestap? 

Ben je bereid om voor de perfectie te gaan? Om jezelf uit te dagen om te evolueren, te groeien en grenzen te verleggen? Dat is precies wat wij van je verwachten en wat Tractebel je wil helpen realiseren. Op die manier maak je het verschil voor onze klanten en voor de wereld die op hen vertrouwt.

KERNFEITEN

  • Bouw mee aan een groene toekomst. Scherp je vaardigheden en kennis aan met onze opleidingen en coaching. 
  • Leef je uit in internationale projecten.
  • Laat je professionele netwerk groeien. We stimuleren professionele mobiliteit zodat je je loopbaan binnen de verschillende entiteiten van Tractebel of ENGIE kunt uitbouwen. Kies voor een gezond evenwicht tussen je werk en privéleven. Dankzij onze dynamische werkomgeving kan je thuis of dicht bij huis werken, of gebruik maken van de andere flexibele mogelijkheden die we aanbieden.

Geef je potentieel alle kansen. Discussieer mee met collega’s en peers. Bouw aan je toekomst en help samen met ons de wereld van morgen te helpen vormgeven. De energiewereld staat aan de vooravond van een revolutie nu het zwaartepunt verschuift naar nieuwe, gedecentraliseerde, koolstofvrije en gedigitaliseerde energiesystemen. Daar kan ook jij deel van uitmaken. En naarmate je professionele knowhow groeit, krijg je ook kansen verantwoordelijkheden op te nemen of nieuwe uitdagingen aan te gaan. 

Ontdek hier onze vacatures 

Ontwerp energie- en infrastructuurprojecten

We leven in een wereld van verandering. Dat geldt ook voor de uitdagingen waarmee onze klanten te maken krijgen. Projecten moeten voldoen aan almaar strengere eisen en de aandacht voor het milieu was nog nooit zo groot. Daarom moeten we reageren met baanbrekende en duurzame low-impactoplossingen.

Tractebel moedigt medewerkers voortdurend aan om hun talenten, enthousiasme en vakkennis in te zetten. Bouw samen met ons mee aan een groene toekomst.

Proef van een internationale ervaring

Al een bestemming in gedachte? Klaar voor een avontuur? Tractebel heeft wereldwijd kantoren in 33 landen. We beheren projecten in meer dan 140 landen en onze geografische aanwezigheid breidt nog altijd uit.

Daardoor kunnen we een sterk uitwisselingsprogramma opzetten om geïnteresseerde ingenieurs naar het buitenland uit te sturen om er enige tijd aan een project mee te werken. Het is een ideale manier om technische en sociale vaardigheden te ontwikkelen, je talenkennis bij te schaven en tegelijkertijd ook je professionele netwerk uit te breiden.

Stel nieuwe en frisse ideeën voor

Je bent jong en je hebt potentieel. Je toont graag wat je waard bent in een grote organisatie. Tractebel omarmt ondernemerschap door nauwe samenwerkingen tussen millennials en senior managers te stimuleren. Wij bieden high potentials een creatieve maar erg nuttige ‘playground’: de Shadow Excom. Zij stellen aan het Uitvoerend Comité frisse, nieuwe ideeën voor die relevant zijn voor de hele organisatie.

Neem even de plaats in van Dario, Kim of Rebecca

Tractebel gelooft in teamwork. Wij lossen regelmatig problemen op dankzij de inzichten en het advies van experts uit verschillende afdelingen of zelfs verschillende landen. Je werkt samen met mensen met een uiteenlopende culturele achtergrond, zeker in het kader van onze uitwisselingsprogramma's. Dat is een even verrijkende als stimulerende ervaring.

Neem even de plaats in van een van je toekomstige collega’s Dario, Kim en Rebecca.


En vergeet vooral niet om ook fun te hebben!

Bij Tractebel zetten we ons voor de volle 100% in om de uitdagingen van onze klanten aan te gaan en multidisciplinaire oplossingen uit te werken op het vlak van energie, water en infrastructuur. Elke dag opnieuw. Maar dat betekent niet dat we geen plezier kunnen maken. We zijn per slot van rekening 8 uur per dag, 5 dagen per week op het werk. Daarom draait Life@Tractebel ook rond passie, teamwork, vriendschap, groepsgevoel en toewijding.

Klaar voor een uitdaging? Tijd om je vaardigheden te testen? Om een nieuwe stap in je carrière te zetten? Solliciteer vandaag nog!  

Solliciteer vandaag nog.